22 Ekim 2015 Perşembe

Sıkı Diyet Yaparak Hızlı Kilo Vermek

Aynaya baktığımızda ne hissediyorsak, sosyal hayatımızda da onu yansıtmaktayız. Fazla kilolara sahip bir bireyin ya kendisini olduğu gibi benimsemesi gerek, ya da gerçekten sıkı bir diyete girip vaktini spor aktivitelerine ayırması gerek.

Bedendeki toplanan fazla sıvının maydanoz çayı sayesinde atılması diyet yapan şahısta diyetin başlarında süratle kilo kaybı hissiyatı meydana getirdiğinden dolayı kişinin kendine olan güvenini yükseltiyor!

Maydanoz çayı, ülkemizde çok kullanılmayan bir yöntem olsa da dünya çapında zayıflama çayları arasındaki bilinirliğini en üstte tutmakta. Vücuttaki fazla su birikmesi ise adet evvelindeki sendromu, bazı medikallerin tüketimi, gebelik ve beslenme ile beraber fazla sodyum almanın sebebiyle meydana gelebilir. Maydanoz benzeri idrar söktürücü yeteneğe sahip olan tahıllar, söz konusu bu fazla miktarda sıvının çok daha az bir vakit içerisinde bedenden atılmasını sağlamakta. İdrar söktürücü medikaller kullanıyor iseniz bu tip sebzeleri çok miktarda kullanmanız tabi önerilen bir şey değil.

Ortalama bütün diyet planlamalarında kaloriyi düşürmek temel olduğu için bedeniniz bir kaç mineral ve vitaminlerin yokluğunu farkedebilir. İçeriğinde A ve C vitamin değerlerini barındıran maydanoz aynı zamanda fosfor ve de kalsiyum benzeri minerallerine de ulaşabileceğimiz besleyici bir kaynak.
Maydanoz çayı tüketimi, günde 3 defadan çok olmamak kaydıyla her büyük fincan için 1 çay poşetini kullanın. Ancak hazır çay poşeti kullanmayı arzulamıysanız maydanozu kurutarak fincana 4 çay kaşığı koyup da demleyebilirsiniz. 10 dakika soğumasını beklemenin ardından su içermişçesine seri bir biçimde tüketebilirsiniz.
Maydanoz çayını zayıflama çayı niyetiyle kullanarak etkilerini yükselterek için kereviz yaprağı, rezene tohumları ve böğürtlen yaprakları ile birleştirilebilir. Aynı zamanda maydanoz çayının lezzetini beğenmez iseniz benzer efekti elde etmek adına daha çok ananas tüketebilir, daha fazla yapraklı tahıl ve kuşkonmaz, karahindiba yaprağı çaylarını tüketebilirsiniz.

Diyet yapmadan zayıflamak isteyen kişilere günde 2 bardak zayıflama çayı https://www.zayiflamahikayeleri.com/zayiflatan-bitkisel-caylar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder