26 Şubat 2014 Çarşamba

Fat-Block Kullananlar

FAT BLOCK KULLANANLAR


Bilinmeyen kimyasallar içermeyen bir zayıflama aparatı tercih etmek isteyen kişilerin, Avrupa’da uzman doktorlar tarafından tasarlanmış olan ve binlerce kişinin obezite problemini çözmüş olan Fat-block’u kullanmaları tavsiye edilmektedir. Kullanıcı kütlesi çok büyük olan ve obezite probleminin oldukça yaygın olduğu Amerika’da yaygın olarak kullanılan bu tableti aslında bir cihaz olarak düşünebilmek mümkün olmaktadır.


Çünkü tablet bileşimindeki maddeler vücut ile hiçbir şekilde reaksiyona girmemektedirler. Dolayısıyla bu cihazı dışarıdan vücuda alınmış yabancı bir madde ama vücuda zarar vermeyen bir madde gibi düşünmek mümkün olmaktadır. Cihaz görevini tamamladıktan sonra boşaltım yolu ile dışarıya atılmakta ve vücuda hiçbir zararı olmamaktadır. bu tablet cihazın vücuttaki görevi ise vücuda besinler yolu ile alınan ve vücutta yüksek orada yağlanma gerçekleştirerek obeziteye neden olan yağların tutulması olmaktadır.


Bu tabet bileşeninde bulunan bazı maddeler ile yağları kendine çekmekte böylece yağlar bağırsaktan geri emilme fırsatı bulamadan boşaltım yolu ile vücuttan uzaklaştırılmaktadır. Tablet bu şekilde bir süre sonra kilo almayı durdurmakta bir süre sonra da fazla kiloların hızlı bir şekilde yok olmasını sağlamaktadır. Burada en önemli konu kişilerin bu hızlı zayıflamanın sürekli olup olmayacağını merak etmesi olmaktadır. uzmanların belirttiklerine ve Fat-block kullanıcı yorumları ile yapılan tahminlere göre vücut ideal kilosuna ulaştıktan sonra kilo verme devam etmemekte, tablet kullanımı bırakıldıktan sonra kilo alınmamaktadır. Ancak burada kişilerin beslenme programlarına dikkat etmedikleri sürece tablet kullanımını bıraktıklarına yine kilo alacaklarını bilmeleri gerekmektedir. Sonuç olarak beslenme faktörleri kilo almadan en önemli faktörler arasında yer almakta bu tabletin kullanımı sırasında sonradan zorluk çekmemek adına düzenli beslenme programlarına alışılması gerekmektedir. Ancak şu güne kadarki Fat-block kullanıcı yorumları ile yola çıkılırsa tabletin oldukça işe yaradığını ve bir yan etkisi bulunmadığını söyleyebilme mümkündür.



Fat-Block Kullananlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder